perjantai 10. helmikuuta 2012

pullantuoksuinen perjantai

Unnan kanssa päätettin eilen, että perjantai on pullapäivä. Ostettiin vehnäjauhoja (maka pszenna), joiden kanssa on aina arpomista, kun niitä on niin monensorttisia. Kaardemummaakin olin ihan vahingossa löytänyt eräästä etnisestä kaupasta. Tavallisissa kaupoissa ei kaardemummasta ole kuultukaan. 

Unna on ollut kotona nyt kolme päivää, kun ei kannustuksista huolimatta halunnut lähteä Zielenieciin White Schooliin. Siellähän oli päässyt laskettelemaan, mutta Unna kertoi, että opettajat määräävät kaikki laskemaan vaan niihin helppoihin, pieniin rinteisiin. Hän siis päätti jättää reissun väliin. Olisi kuulemma turhautunut lällyrinteissä. Kaikki kaveritkin päätyivät samaan ratkaisuun, joten koulu lähti reissuun tällä kertaa todella pienellä porukalla. 

Pieni loma ei ole Unnalle ollenkaan tehnyt huonoa. Viime viikonloppuhan oli vauhdikas Prahanreissun tähden. Nyt on ollut aikaa hieman rentoutua. Olemme ehtineet myös shoppailemaan ja hankkimaan pieniä tuliaisia ensi viikon Suomenreissua varten. Kovasti jo odotamme torstaita ja lentoa suomeen. 

Tuleva viikonloppu tulee olemaan kiireinen, kiitos ystävämme koripallon. Unnalla on tänään ja sunnuntaina sarjapelit ja huomenna harjoituspeli. Oonalla tänään treenit ja sunnuntaina peli. Viikonlopun jälkeen taas tietää istuneensa koripallokatsomossa. Pidetään peukkuja WKK Wroclawille!

Koti siis tuoksuu tällä hetkellä ihanasti pullalle. Oli muuten ensimmäinen kerta tänne Puolaan muuton jälkeen, kun pullia leivoimme. En todellakaan ole mikään leipurimestari, mutta tällä kertaa pullista tuli erityisen hyviä ja pehmeitä. Nam!

Mukavaa Viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihanaa!! Kyllä olet leipurimestari, kauniita ja maku varmaan taivaallinen! Tuoksu tulee tuulen mukanan tänne Itävaltaan!

    VastaaPoista