tiistai 28. helmikuuta 2012

suosikkiblogeja

Kata, Edustusrouvan päiväkirja heitti minua jo jokin aika sitten erittäin mukavalla haasteella, jonka otan nyt vastaan. Kiitos Kata! Pidän myös sinun blogistasi erityisesti ja oikein odotan uusia postauksiasi! :)

Haasteessa tulisi "paljastaa" viisi ulkosuomalaisen kirjoittamaa blogia joita seuraan ja joilla on alle 200 lukijaa. Näistä kohta maituista blogeista pidän erityisesti ja jokaisessa niissä on jokin erityispiirre, jonka vuoksi tykkään niitä lukea.

Ensimmäiseksi pitää tietysti mainita tyttäreni Oonan blogi Live Before You Die. Siinä Oona kertoo aidosti, rehellisesti ja intohimoisesti pian täysi-ikäisen nuoren naisen elämästään Puolassa, jossa asustaa nyt perheensä kanssa jo toista kertaa.

At Home with Sofia- blogissaan Sofia kirjoittelee lämminhenkisesti ja mielenkiintoisesti, kera mahtavien kuvien perheensä elämästä Itävallassa, Alppien kupeessa.

Seuraan myös Ciacyn blogia Benvenuti al Sud, jossa Ciacy kertoilee värikkäästi elämästään Italiassa höystettynä mm. mielenkiintoisilla matkavinkeillä ja resepteillä.

Haluan mainita myös Hanna-Marian Elämää Virheällä Saarella- blogin, jonka elämänmakuisia ja rentoja postauksia lukee mielellään.

Viides blogi on minulle ihan uusi tuttavuus; Henna-Marian Central Asian Living, jonka kultuurillisesti kiinnostava ja värikäs ote on mielenkiintoista luettavaa.

Jos joku teistä ei vielä ole tätä haastetta saanut, niin nyt laitan sen tässä teille tulemaan.

1 kommentti:

  1. Hei Sanna!
    Löysin tänne blogiisi kun olet käynyt 'meillä' vierailulla. Ja oli yllätys huomata, että mainitsit blogini näiden ulkosuomalaisten suosikkiesi joukossa! Kiitos maininnasta. Olen itsekin vasta löytämässä muita ulkosuomalaisia...mutta meitä onkin aika paljon! Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista