torstai 23. helmikuuta 2012

Copenhagen calling

Tässä sitä nyt istutaan Köpiksen kentällä Starbucksissa ja pitkän hiljaiselon jälkeen tuli tarve ja aikaa päivittää blogia. Suomenloma on ollut erityisen vauhdikas, joten bloggailuun ei ole kertakaikkiaan ollut aikaa. Nyt siis olemme matkalla kotiin lepäämään ;).

Loma oli mitä onnistunein. Ainoa asia, joka yritti laittaa "kapuloita rattaisiin" oli sää. Lunta tuprutti aina silloin, kun meidän piti liikkua autolla paikasta toiseen. Onneksi oli auto millä liikkua. Taisin jopa mainita tästä syystä, että sää on yksi asia, josta Puolassa erityisesti pidän. Toisaalta taas oli ihanan virkistävää nähdä kaunista, lumista Suomen luontoa ja onneksi parina päivänä näimme auringonkin paistavan. Onneksi myös vältyimme ennakkoon pelkäämiltämme paukkupakkasilta.

Tässä pientä kuvakollaasia reissustamme. Lupaan vastata piakkoin myös Katan, http://edustusrouvanpaivakirja.blogspot.com/ haasteeseen, jossa tuodaan julki viisi ulkosuomalaisten blogia, joista pidän ja joita luen. Kaunis kiitos Katalle, kun olit liittänyt minut omaan postaukseesi :)!

Tässä hieman sitä suomitunnelmaa, alkaen perjantain Wanhoista, joihin Oona osallistui. Suuret kiitokset myös Paukkusen poppoolle ja isälle ja äidille majoituksesta!

Wanha valmiina lähtöönIhanat ja kauniit Oona ja kummityttö Noora.

Paistoihan se aurinkokin, kun mummulaan päästiin.

Unna ja Kairi.

Maalaismaisemaa

Hilla ja Saana.


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kauniit ovat maisemat ja nuoret ladyt myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia, mukavaa oli tulla takaisin Puolaan, vaikka täällä ei ole lumesta tietoakaan :)

   Poista
 2. Oli todella IHANAA nähdä sinua Sanna! Tyttöjä en ehtinyt nähdä, mutta oli kiva kuulla heidän kuulumisia. Ihania kuvia olet ottanut ja "Wanhat" ovat niin kauniita!
  -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, oli tosi kiva, että ehdimme treffaamaan! Viikko oli kiireinen, mutta ystävistä sai ammennettua ylimääräistä energiaa, jolla sitten porskutellaan kesään saakka. Alkakaahan suunnittelemaan Puolanmatkaa... :)

   Poista