tiistai 19. maaliskuuta 2013

hyväntekeväisyyskoripalloa

 Viime viikonloppuna meillä oli kansainvälisten koulujen kutsuturnaus koripallon merkeissä. Saimme majoitettavaksemme kaksi tyttöä Krakovasta ja mukana oli myös koulu Varsovasta. Meille tuli tytöt Indonesiasta ja Koreasta. Heidän saapumisen jälkeen yhdistimme voimamme toisen suomalaisperheen kanssa ja kaikki majoittuvat vieraat ja omat saivatkin nauttia yhteisvoimin valmistetun illallisen kotonamme. Kuvasta kyllä erottaa, että millä puolella pöytää ovat vaaleat skandinaavit ja millä puolen vieraat.


Aikaisin seuraavana aamuna suuntasimme kohti pelipaikkaa, Hala Orbitaa, jossa pelit pelattaisiin. Turnauksen teemana oli hyväntekeväisyys ja kaikki pelaajat olivatkin keränneet rahaa lahjoitettavaksi Wroclawin lastensairaalan syöpälasten osastolle. Itse olin lupautunut auttamaan ystävääni Jonnaa puffetin pidossa ja olinkin leiponut myytäväksi mokkapaloja, suklaakakun ja pizzaa, joista tuleva voitto lahjoitettiin myös suurelta osin samaiselle sairaalalle.

Jonna ja saksalainen äiti laittavat puffetpöytää kauniiksi. 
Hallin screenillä komeili info hyväntekeväisyyskohteesta. 
Päivän aikana pelattiin yhteensä kuusi koripallopeliä, tytöt kolme ja pojat kolme. Tunnelma hienossa ja suuressa hallissa oli hyvä, vaikka katsojia oli saapunut vain kourallinen. Kahvilamme oli varsinainen menestys ja herkut menivät kuin "kuumille kiville" ja tuotto oli sen mukainen.

Unna puolustusasemissa. 
Nyt jo hyökätään. 
Sama tyttö korinteossa.

Vaihtopenkillä jännitetään ja kakkosvalmentaja Oonakin on tunnelmassa mukana. 
Voittajien on helppo hymyillä :)
Riemu ylimmillään
Koko tapahtuma oli kaiken kaikkiaan hieno, vaikka päivä oli pitkä ja raskas. Hienointa oli kuitenkin, kun turnauksen päätyttyä joukkueemme valmentaja ja tilaisuuden puuhamies saattoi ojentaa lastensairaalan syöpäosaston edustajalle 10 000 zlotyn shekin. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti