torstai 27. lokakuuta 2011

Lomaa odotellessa

Paukkusen perheen loppuosakin lähti kotisuomeen maanantaina ja sinne Esakin lensi tiistaina. Tällä kerralla Esalla on monta agendaa reissussaan, kun hän käy tyhjentämässä työhuoneensa Tesomalla, tekee töitä, vierailee äitinsä luona, allekirjoittaa kauan odotetun sopimuksen vuokralaisten kanssa, käy korisjoukkueen treeneissä, korjauttaa Oonan kellon, poikkeaa anoppilassa, palauttaa leasingauton Hesaan ja hakee mun upouuden auton, jonka sitten tuo tänne Puolaan. Melko paljon puuhaa yhdelle miehelle ja muutamalle päivälle. Koko ajan on kaiken lisäksi 24/7 saatavilla työasioiden suhteen ja hoitelee niitä s-postin ja puhelimen välityksellä. Perjantaina sitten ajaa auton Tampereelta Helsingin kautta Turkuun laivaan, jolla seilaa Tukholmaan ja siitä sitten ajaa tänne Wroclawiin.

Tytöt tsemppaavat koulussa ja odottavat huomista. Unnalla on silloin vain puoli päivää koulua ja siitä sitten alkaa viikon syysloma. Oonakin saa nauttia lomasta maanantain ja tiistain verran. Parempi sekin kuin ei mitään. Esa ei varmastikaan pysty lomailemaan Suomesta palattuaan, sen verran hektiset ajat hänellä on töissä. Keksimme varmasti tyttöjen kanssa jotain pientä spesiaalia, vaikkakin molemmat ovat toivoneet vain rauhallista ja rentouttavaa kotonaoloa. Luulen, että shoppailulle kumpikaan ei sano ei ;). Molemmat tarvitsevat hieman uusia syksyvaatteita, joten emmeköhän harrasta ainakin sitä lajia.

Nyt kiiruhdan kotikuntosalille, jotta päivä lähtee hyvin liikkeelle. Vuokraisännällä on tuolla alakerrassa yksi huone, jossa hän säilyttää tavaroita ja kalusteita. Hän sanoi, että sieltä saa lainata ihan mitä vaan ja minä bongasinkin sieltä  katonrajasta kaikkien kalusteiden päältä juoksumaton. Kun Paukkuset olivat täällä, niin ajattelin että Juha ja Esa voisivat kantaa juoksumaton tuonne yläkertaan kolmanteen kerrokseen, koska siellä oli sopiva tila kuntosalinurkkaukselle. Juoksumaton siirtäminen ei ollutkaan ihan mikään pikkujuttu, se nimittäin painoi aivan valtavasti. Lopulta miehet saivat sen paikalleen ja minä olin tietysti valtavan iloinen :). Meillä on tuolla kotikuntosalilla myös kaikenlaisia muita välineitä ja nyt niitä testattuani, väittäisin siellä pystyvän tekemään ihan hyvän ja kokonaisvaltaisen treenin.


Gym, josta löytyy juoksumatto, jumppapallo, tasapainolauta
kahvakuula, gymstick, kuminauha, vatsalihasrulla ja pikkupainot.
Mielikuvitusta käyttäen, näillä saa ihan hyvän treenin aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti