sunnuntai 18. marraskuuta 2012

pieni ripaus Joulua ilmassa

Näin sunnuntaina olo ja elo on ollut varsin laiska. Sen verran sentään astuimme ulos ovesta, että kävimme pikaostoksilla Ikeassa. Mukaan tarttui sitä tavallista, eli kynttilöitä, halogeenilamppuja ja joitain ikeaherkun antimia. 

Sohva on ollut siis ystävämme tänään. On ollut mukavaa kääriytyä lämpimän viltin alle ja poltella kynttilöitä. Nyt en ole kärsinyt edes siitä kuuluisasta huonosta omastatunnosta. Viime viikolla kuntoilin ahkerasti ja aloitin myös jo joulukorttien väsäämisen. Joitakin joululahjojakin ehdin jo hankkimaan. Kaupat pursuavat jo joulua, mutta jotenkin en koe ihan vielä tarpeelliseksi laittaa joulujuttuja tänne kotiin. Miettinyt toki niitä olen. Joulusisustusen aika tulee sitten, kun marraskuu vaihtuu joulukuuksi. Lumestakaan ei nyt vielä täällä ole tietoakaan. Jotenkin lumi on se, joka tuo sen joulu- ja talvifiiliksen. Ensi perjantaina on kyllä tuon vanhankaupungin torin, Rynekin viralliset Joulutorin avajaiset. Josko se saisi Joulutunnelman nousemaan yltä lailla korkeuksiin, kuin tuo korkeuksiin kohoava joulukuusi. 

Joulutorin kuusenpystytystä.
Sen verran nyt edes sain aikaiseksi, että pyöräytin muutamat suolaiset juustomuffinsit. Helpot ja nopeat tehdä. Niitä jäi onneksi sen verran, että tytöt saavat muutaman huomenna evääksi kouluun. Tuo nuorimmainen taitaa muuten jo vähän Joulua fiilistellä, kun askarteli työhuoneessa joulukortteja joulumusiikin säestyksellä ja vaatimalla vaati saada tehdä ensimmäiset piparit. Kohta saamme siis maistiaisia. Pitäisiköhän kuitenkin lämmittää kupponen glögiä? Siitä se Joulufiilis lähtee...


2 kommenttia:

  1. Täällä myös ripaus joulua ilmassa... Iiris ja Eetu leipoi myös viikonloppuna pipareita ; ) Glögiä olemme Eetun kanssa jo juoneet, nam. Minä polttelen kynttilöitä todella paljon ja joitakin "joulu"valoja olen jo laittanut pimeitä iltoja valaisemaan = )
    Vielä pitää malttaa joulukoristeiden esiin kaivamista... no viimeistään ensimmäisenä adventtina!
    -Tiina-

    VastaaPoista
  2. Voi, minä en halua koko joulua edes ajatella. Täällä on niin ihanat, aurinkoiset kelit, ohuessa takissa vaan käyn aamulla juoksemassa! Nautin syksystä viimeiseen asti!

    VastaaPoista