tiistai 6. marraskuuta 2012

sitä sun tätä

Taas on aikaa vaan vierähtänyt ja tämän blogin päivityskin jäänyt. Päivänä parina yritin muokkailla kuvia ja sitten monen tunnin työn jälkeen tämä pahuksen härveli hukkasi ne kaikki ennen kuin ehdin niitä tänne blogiin laitella. Siitä lannistuneena ja kiukustuneena koko päivittäminenkin sitten jäi. Tänään päätin sitten taas tarttua härkää sarvista ja otinkin hieman haastavamman tehtävän. Ensimmäistä kertaa ajatuksena oli laittaa tänne pieni videonpätkä, mutta eipä tuokaan ihan niin helppo juttu ollut. Toisaalta opin taas jotain uutta ja nyt voin vaan toivoa, että tuo video näkyy niin kuin sen kuuluukin. Tässä itselläni se näkyy vaan harmaana laatikkona. Video on siis tämän tarinan lopussa. 

Elämässä on ollut sekä kiirettä, että mukavan leppoisaa oloa ihan sopivassa suhteessa. Olemme saaneet nauttia yhteiselosta ystävien kanssa, syyslomasta ja oman perheen hemmotteluhetkestä kylpylässä. Olen myös saanut treenikärpäsen pureman ja suuntaankin lähes joka aamu tai ilta salille punttitreeneihin tai zumbailemaan. Toivotaan, että kärpäsen purema on pysyvää laatua. Kieltämättä aamutuimaan joutuu itseään hieman potkimaan liikkeelle, kun mikään pakko ei olisi mihinkään lähteä. Onneksi salikaverina on ystävä, joka tsemppaa kun itseä laiskottaa. Treenin jälkeinen olotila on onneksi niin mahtava ja voimaannuttava, että pelkästään sen tähden kannattaa sinne raahautua. 

Pari viikkoa sitten saimme vieraiksi hyvän ystäväperheen Suomesta. He ovat vierailleet täällä Wroclawissa jo useamman kerran, mutta tälläkin kertaa löysimme joitain uusia kohteita, joihin yhdessä tutustuimme. 

Pari suomalaista puolalaisten joukossa ;)
Ilmat todellakin suosivat meitä ja suomenvieraitamme tällä kertaa. Lämpötila kipusi parhaimmillaan yli kahteenkymmeneen lämpöasteeseen ja se oli sateeseen tottuneille suomalaisille tarpeen. Perheen nuorin vetäisikin shortsit ja hiattoman paidan päälleen heti lentokentältä tultuaan ja ampaisi ulos pomppimaan trampalla ja heittelemään koripalloa. 

Viikko sisälsi paljon ulkona syömistä ja herkuttelua, niinkuin lomalla kuuluukin. Taisi kermavaahtovohveli olla melko hyvää...
Mums, mums ja slurps. 
Vierailimme myös namikaupassa katsomassa, kuinka
karkkeja tehdään käsityönä.  
Useinmiten kun saamme vieraita Suomesta, niin eräs ja yleinen vierailun agendista on shoppailu. Täällä hintataso on kuitenkin edullisempi kuin kotimaassa ja valikoimaa löytyy joka makuun. Plussaa on myös se, että vaatekauppoista löytyy paljon sellaisia, joita ei vielä Suomessa tapaa. Meilläkin oli siis muutama ostos tehtävänä. Etsimme naisten koripallokenkiä, jotka lopulta löysimme, mutta löysimme myös muutaman vähän suurempikokoisen kengän. ;)

Koko on siis 55 ja puoli ja iphone kokovertailussa. 
Erään illan huipennukseksi menimme katsomaan suihkulähdeshowta. Show yllätti meidät kaikki hienoudellaan ja tallensinkin siitä videopätkän puhelimellani. Kannattaa katsoa :)
Kiitos taas Kettiksen jengille ja sitten vaan jäämme odottamaan seuraavaa kertaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti