torstai 27. maaliskuuta 2014

aurinkovoimaa

On se vaan kumma, että kun muutaman kylmän ja sateisen päivän jälkeen aurinko taas ilmestyy taivaalle koko komeudessaan, kuinka se vaikuttaa myös mielialaan. Heti herättyäni kiskaisin makkarin terassin tuplaovien edessä roikkuvat pimennysverhot auki, jolloin auriko pääsi kirkastamaan koko huoneen. Aurinko täytti voimallaan huoneen ja siinä samassa minultakin karisivat unihiekanrippeet silmistä. Saamani extraenergia laittoi mielen töihin ja päätinkin tarttua toimeen saman tien aamupalan jälkeen. Jotta pystyisimme nauttimaan aurinkoterassistamme, niin sitä ennen se kaipaisi perusteellista siivousta. 

Ei muuta kuin hihat heilumaan ja juuriharjalle töitä. Kuurasin terassin talven aikana mustaksi pinttyneen laattalattian puhtaaksi. Ravistelin matot ja puunasin kalusteet kiiltäviksi. Melkoinen homma, mutta kyllä se kannatti. Nyt voin nauttia aamuteeni ihanassa auringossa. Sopivasti äitimuorikin lähetti taas Suomesta mökkilehden, jota voin lueskella päiväkahvin kera terassillani ja haaveilla tulevasta mökkikesästä Suomessa.  Kiitos äippä! :)



Luontokin on jo herännyt pitkälle kevääseen. Nämä japaninkirsikat ovat jo kukkia tulvillaan. Hetki vielä täytyy odottaa, jotta magnoliat avaavat ihanat, isot kukkansa. Sitä siis odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti