lauantai 29. syyskuuta 2012

hieman piristystä lauantaille

Tyttäremme lemmikkihamsterin kuolema oli tuonut hieman alakuloa perheeseen. Etenkin Unna kaipasi piristystä ja onneksi nyt on viikonloppu. Aamupäivällä suuntasimme keskustaan tekemään pyrähdyksen maalaismarkkinoilla. Siellä oli myynnissä käsityön taidonnäytteitä. Kaikkea mukavaa, värikästä ja edullistakin. Mukaan tuli yksi paperinarukori ja koristekurpitsoita. Unna herkutteli vielä suosikillaan, lämpöisellä savujuustolla. Markkinapyrähdyksen jälkeen päädyimme läheiseen karkkikauppaan. Osuimme paikalle hyvään aikaan, kun juuri oli alkamassa näytös siitä, kuinka näitä käsintehtyjä karamelleja oikein tehdään. Oli muuten mielenkiintoisen näköistä puuhaa. Koko kauppa on itsekin kuin suuri karkki. 


Pitihän sitä vielä karkkikaupan viereiseen Muffiniarniaankin poiketa. Tämäkin on niin ihana herkku koko kauppa kaikessa värikkyydessään ja ihanissa tuoksuissaan. Ostimme mukaan meille jokaiselle yhden cupcaken nautittavaksi päiväkahvien aikaan. Unna ilahtui Angry Birds cup cakesta, joten hän valitsi tietysti sen. Muistutimme vielä myyjää siitä, että minkämaalainen keksintö nämä Angry Birdsit ovatkaan ja kovasti hän näytti hämmästyvän. No, nyt tietävät senkin. ;)


Kaupunkikierroksen päätteeksi kävimme vielä lounaalla meksikolaisessa ravintolassa ja lounaan jälkeen takaisin parkkitalolle kulkiessamme huomasimme, että erään pikkukaupan oviaukosta tulvi saippuakuplia. Kurkkasimme sisään ja pikkukaupassa myytiin nimenomaan monenlaisia saippuakuplavälineitä ja -liuoksia. Aike rohkea markkinaidea. Saa nähdä, kuinka kauan kauppa tuossa pysyykään, vai vaihtavatko talven tullen myyntiartikkeliaan? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti