perjantai 14. syyskuuta 2012

viikonloppu jo ovella


Kahden harmaan päivän jälkeen perjantaiaamu valkeni ihanan aurinkoisena. Kun avasin makuuhuoneen verhot, niin silmiini osui sinisellä taivaalla uljaasti lentäviä joutsenia, jotka lensivät vielä aivan läheltä taloamme. 

Heti aamutuimaan lähdin hyvän ystäväni kanssa pyynnöstä auttamaan uusinta suomalaisäitiä, joka tuskaili kotinsa sisustuksen kanssa. Löimme viisaat decoration-päämme yhteen ja muutimme huonekalujen järjestystä ja tietysti keksimme uusia "välttämättömiä" hankintoja, jotka lisäävät kodikkuutta ja tuovat myös käytännöllisyyttä. Mukavaa onkin sitten nähdä lopputulos, kun kaikki on paikallaan. 

Sisustuspuuhastelun jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa aivan kaupungin toiselle puolelle olevaan kauppakeskukseen ja täytyy sanoa, että olen niin iloinen kaikista löydöistä joita tein. Joululahjavalmistelut on siis aloitettu. :) 

Siistin kodin ja perjantain kunniaksi täytyi vielä leipoa omenapiirakka ja ilokseni sain nuorimmaiseni apulaiseksi. 


Perjantain ja puhtaan ja siistin kodin kunniaksi piti hakea vielä hieman kukkia tuosta lähikaupan nurkalta. Hyvää viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. Se on sitä parasta kun palkitsee itsensä ja ostaa itselleen kukkia floristilta, se on minulle luxusta vaikka välillä meneekin vähän liikaakin rahaa kukkiin, mutta kukathan ovat sitä hengen ravintoa, eikö vaan Sanna? Mukavaa viikonloppua teille naisille!

    VastaaPoista