maanantai 19. elokuuta 2013

kesän huippuhetket kuvin

Blogiväsymys on jatkunut, mutta nyt ovat voimat toivonmukaan palautuneet kesäloman myötä. Olipahan melkoinen kesä meidän perheellä. Se sisälsi suuria tunteita, iloa, naurua, ystäviä ja mieleenpainuneita hetkiä. Ja kaikki tämä muutaman viikon sisällä. Olemme onnekkaita!!!


Matka Suomeen alkoi Travemundesta tuolla niin tutuksi tulleella laivalla. Tällä kertaa samaan laivaan oli sattumalta osunut myös Joni, jonka reissuagendaksi taisi muodostua Rubikinkuution ratkaiseminen Unnan avustuksella. 

Tampere, ihana Tampere. Nautimme kaupungista hyvän ruoan ja tällä kertaa myös useamman kesäteatterin voimin. Majoituimme Lapinniemeen, kuten viimekin vuonna ja sekin oli erittäin hyvä ratkaisu. Lapinniemestä oli hyvä tehdä lomapistoja niin ystävien luokse, kuin hieman kauemmaksikin. 

Suomiloma alkoi rytinällä, kun ystävämme olivat piffanneet meillekin liput Eppujen konserttiin. Kiitos Tarja ja Topi!

Ystäviä on niin mahtavaa nähdä aina näin lomienkin aikaan. Harmillista vaan, että aikataulu on yleensä melko tiivis ja rajallinen. Onnekkaita olimme kuitenkin, kun ehdimme grillailemaan useammankin ystävän kera. 

Unnalla suomiloma kului pitkälti rippikoulun merkeissä. Keuruun Pöyhölässä tyttö vietti 10 ikimuistoista päivää kansainvälisellä rippileirillä yhdessä muiden ulkosuomalaisen kera. 

Keuruun kirkko oli Unnan konfirmaatiokirkko. 

Lomaaikataulujamme sekoitti kesämökkikaupat. Niin, elämä on yllätyksiä täynnä.
Olemme etsineet mökkiä Suomesta järven rannalta jo vuosien ajan, mutta kun se oikea tulee kohdalle, niin silloin täytyy toimia. Nyt meillä on mökki ja rakennushommatkin jo hyvällä alulla. 

Vaihmalanhovissa juhlittiin tuplajuhlia yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Oona oli saanut vain muutamaa viikkoa aiemmin tulokset IB-Diblomasta, joten näin olikin kiva yhdistää molempien tyttöjen juhlat.

Tässä meidän perheen kaunokaiset yhteiskuvassa. 


Ihana tunnelma ja paljon tärkeitä ihmisiä ympärillämme. 

Kummit kuvassa yhdessä juhlakalujen kanssa. 

Hyvää ruokaa, ihania lauluja, aurinkoa ja lämpöä. 

Neiti kesäheinä. 

Taalintehtaalla, Hätskärissä ystävien saaressa vietimme pari ikimuistoista päivää. Kiitos Sophie ja Martin!
Kotimatka alkoi autolla Turusta Tukholmaan ja sieltä sitten Göteborgin kautta Skageniin, Tanskaan. 

Silmiähivelevän kaunista. 

Rakkaat lomatunnelmissa! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olet täällä taas! Kohta voit alkaa sisustamaan mökkiäsi, ihanaa! Niin kaunis ja tyylikäs tuo sinun mekko noissa juhlakuvissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sofia! Mukavaa saada jotain uutta pohdittavaa tuon mökkiprojektin tuomana. Siinä sitä hommaa riittääkin ja näin "kaukorakentajana" ei kaikki ole kovinkaan helppoa. Olen silti kovin innoissani! :)

    VastaaPoista