perjantai 29. marraskuuta 2013

päivän agenda

Havahduin aamulla tietoon, että viikonloppuna kuukausi vaihtuu Joulukuuksi. Tuleva viikonloppu taitaakin olla se pikkujoulusesongin vilkkain viikoloppu. Itselläni on joulumieli ollut vielä hakusessa, mitä nyt muutama tontuntyö on jo tullut tehtyä. Luntakaan ei ole, joten siitäkään ei ole joulumielen tuojaksi. Edellisenä päivänä maistelin vuoden ensimmäiset glögit ja puolalainen ystäväkin tuli samalla tutustutettua tähän jouluiseen herkkujuomaan. Wrocsun Ikea saa kuulemma hänestäkin vakiglögiasiakkaan.  

Tämän päivän agenda oli siis joulutunnelman etsiminen. Kaikki keinot oli otettava käyttöön ja aloitinkin sillä, että laitoin joululevyn soimaan ja aloin väkertämään joulukortteja. Korttien teon jälkeen ryhdyin hääräämään kodinmuutoksen kanssa. Sisustus vaihtui pienellä vaivalla lämpimämmän sävyiseksi. Sohvalle muutama punainen tyyny ja pari punaista vilttiä. Ikkunalle paperitähdet ja vielä muutama kynttilä ja voila', muutos oli melkoinen. Lähempänä joulua paikoilleen hiipii vielä muutamat tontut ja joulupallot.


Jostain syystä kuvien väritys muuttui, kun siirtelin niitä tänne blogiin. Värisävyt ovat oudot, mutta kyllä niistä meidän kodin tunnistaa. Kynttilöitähän ei muuten vaan voi olla liikaa. Sellaista iltaa ei talvella olekaan, jolloin ei joku kynttilä meidän kodissa palaisi.Unnan tultua koulusta kotiin lähdimme piipahtamaan Ikeassa. Sieltä mukaan tarttui kynttilöitä ;), glögiä ja piparitaikinaa. Hetken päästä kotiin levisikin herkullinen piparintuoksu, johon sekottui tuoksukynttilöiden kaneli ja karpalo. Muun perheen saavuttua herkuttelimme vastapaistetuilla pipareilla glögin kera. Joulutunnelma hiipi kuin hiipikin sekä kotiin, että sydämeen. Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihania kortteja ja ihana,ihana huusholli (IKÄVÄ!!)- ja noita sun raviolejasikin täytyy kyllä päästä joskus maistamaan. Lottovoittoa odotellessa,että sias matkarahaa raavittua kasaan..

    VastaaPoista