perjantai 23. maaliskuuta 2012

ihana aurinko

Tänään on koko päivän paistanut aurinko ihan pilvettömältä taivaalta. Kyllä se vaan on niin ihanaa. Lämpötilakin on kivunnut yli +20 asteeseen. Aamu alkoi reippaasti kuntosalilta. Kyllä on mahtava fiilis, kun jo puoli kymmenen on käynyt salilla ja suihkussa ja voi rauhassa juoda aamuteen terassilla auringonpaisteessa.

Luontokin alkaa pikku hiljaa heräämään ja tätä vauhtia toivottavasti pääsen allergiaoireista hyvinkin nopeasti eroon. Viime kerralla täällä ollessamme muistan, että allergiaoireet olivatkin paljon pienemmät kuin Suomessa koskaan. En tiedä onko syynä erilainen ympäristö, kasvit yms. vai todella se, että kevättä ei silloin juuri edes ollut. Tuntui, että mitättömästä talvesta siirrytiin suoraan kesään. Niin taitaa käydä tänäkin vuonna.

Kotipihan krookukset

Lisää kuvateksti

Onhan se kesän merkki sekin, kun Unna tänään koulusta tultuaan pyyhälsi saman tien vaihtamaan shortsit ja t-paidan päälleen ja koripallo kainalossa suorastaan juoksi kolmannesta kerroksesta ulos pomputtamaan palloa ja heittelemään koreja. Kuvassa näkyy muuten Esan pari viikkoa sitten kasaama koripalloteline.

4 kommenttia:

 1. Kyllä se kevät on sitten ihana! Noita kukkia en ole vielä nähnyt täällä 1200 metrin korkeudella vaikka tänään olikin jo 24 astetta! Mutta varmaan ensi viikon alussa ne kurkottavat jo suloisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siellä korkealla jo tosi lämmintä. Niin ja "kaupan päälle" ne mahtavat maisemat. Kaipaan vuorimaisemaa, kun tänä talvena emme koko perheellä sitten kuitenkaan ehtineet sinne reissaamaan. Ainoa onnekas oli mies, joka kävi laskettelemassa perinteisellä "poikien reissulla". Ehkä sitten ensi talvena?!

   Poista
 2. Hei!

  Lukisin mielelläni tätä blogia, mutta fontti ja fontin väri taustaan nähden on niin hankalaa luettavaa ettei lukemisesta tule mitään.

  -sarda-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kävin muuttamassa hieman ulkoasua, josko sitä olisi nyt helpompi lukea.

   Poista