sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

sunnuntaikävelyllä

Aurinko lämmitti tänäänkin ja ilmassa oli kevään tuntua. Päätimme lähteä päiväkävelylle vanhaankaupunkiin ja mielessämme oli myös maittava lounas.


Oliko tuo auringonpaiste vai muuten vaan lämmin päivä, joka oli houkuttanut katutaiteilijoita viihdyttämään ohikulkijoita? Heitä on kyllä mukava katsella ja kuunnella ja he tuovat ihan omanlaistaan tunnelmaa katukuvaan.Melkoinen taikuri oli tämä mies pallon kanssa. Sitä taituruutta on vaikea valokuvaan vangita, mutta
ansaitsi mielestäni paikkansa blogissani. 

Tämä heppu ei ole luullakseni katutaiteilija,
vaan mainostaa varmasti jotain ravintolaa. Jotenkin
oli vain niin hauskannäköinen haarukkoineen,
että  piti kuvata. Kaikkea ne keksivätkin!

Rock´n Roll
Kukkatorin myyjät ovat olleet sitkeästi paikoillaan joka ikinen päivä koko talven. Kukathan ovat täällä erittäin halpoja. Vertauksen vuoksi 1 zl = 0,25 €. Tulppaanikimpun saa siis alle eurolla.
5 kommenttia:

 1. IHANIA kukkia ja niiiiin halpoja!
  -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tosiaan raaskii kukkia kotiin ostaa. Ilokseni huomasin tänään, että tuohon lähikaupan vierellekin oli ilmestynyt tulppaanikoju, joten siitäkin voi päiväkävelyllä poiketa ostamaan nipun tai pari.

   Poista
 2. Ihania tulppaaneja tosiaan! En edes ollut tajunnut, että mulla on kukkakauppoja ja leikkokukkia ikävä ennen kuin näin nuo kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiltä ei taida sitten kukkakauppaa löytyä, mutta varmasti toinen toistaan kauniimpia luonnossa kasvavia tropiikin ihanuuksia ja erikoisuuksia? Hassua, että Suomessa kukkien kotiin ostaminen on itselläni melko harvinaista herkkua, mutta täällä tuntuu siltä, että aina pitäisi olla tuore puska pöydällä. Johtuu varmaan osaksi siitä, että oma kotona vietetty aika on täällä moninkertaisesti enemmän kuin Suomessa, niin kotiinkin kaipaa piristystä ja pientä muutosta edes kukkien muodossa.

   Poista
 3. Sanna, käy katsomassa mun blogia, sinulle on pieni tehtävä!

  VastaaPoista