perjantai 2. maaliskuuta 2012

askarteluinnostus

Joskus on päiviä, jolloin ei oikein tiedä mitä tekisi ja olo tuntuu hieman pitkästyttävältä. Lapset koulussa, pyykit pyörivät koneessa ja kaupassakin on jo käyty. Niin ja kaiken lisäksi siivoojakin pyörii ympäri taloa, joten ihan kaikkea mieleen tulevaa puuhaa ei viitsinyt alkaa toteuttamaan. Jotenkin on olo, että jotain muka hyödyllistä pitäisi tehdä, kun toinen huhkii menemään.  Hetken kyllä mietin, että menisinkö yläkertaan heilumaan kahvakuulan kanssa, mutta en sitten kuitenkaan kehdannut. Tälläinen päivä oli siis tänään perjantaina. 

Sulkeuduin sitten työhuoneeseen ja levitin askartelumateriaalit eteen pöydälleni. Päätin alkaa väsäämään kortteja. Olen vasta aloittelija näiden korttien teon suhteen, mutta askartelupas#&?telu on muuten kyllä tuttua ja aika-ajoin "hurahdankin" johonkin käsillätekemiseen. En tosin koe olevani hyvä tai lahjakas, mutta itse puuhastelu on varsin mukavaa. Näkemys siitä mitä, miten ja millä tekniikalla näitä kortteja tulisi tehdä, toivottavasti kasvaa tekemisen myötä. Onneksi täällä on yksi suomalainen äiti, joka omaa valtavat tiedot ja taidot korttien taiteiluun, joten voin aina tarpeen tullen konsultoida häntä. 

Sen kyllä tämän päivän kokemuksen perusteella huomasin, että materiaalia pitäisi olla hankittuna ihan valtavasti, jotta olisi vaihtoehtoja, joista taas sitten löytyisi se mielekäs ja tyydyttävä vaihtoehto jota käyttää. Tänään nyt syntyi tämännäköistä ja toisena päivänä taas varmasti sitten jotain muuta. Täytyy ehkä etsiä jotain sivustoja, joilta löytyy ideoita ja vinkkejä, kun nämä syntyivät ihan ilman mitään tietoa siitä että miten näitä ihan oikeasti pitäisi tehdä. Tässä nyt ensimmäiset tekeleeni...4 kommenttia:

 1. Tuo harmaa on aivan ihana! Tee ihmeessä lisää! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Mukavaa viikonloppua sinullekin. Täällä paistaa ihana aurinko ja tuntuu ihan keväältä!

   Poista
 2. Siitä se lähtee, hienoja ovat jo nämäkin! Ja kyllä se on niin, että materiaalia tarvitaan ja paljon ; ))
  -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Aion kyllä jatkaa valitsemallani tiellä...;)...niin ja kiitos vinkistä; ostin kuin ostinkin sen Fiskarsin paperileikkurin Suomenlomalla. On erittäin oivallinen vehje ja helpottaa harrastamista kummasti ;). Mukavaa viikonloppua teidän poppoolle!

   Poista