lauantai 3. maaliskuuta 2012

kevät on tullut!

Tänään suunnaksi otettiin huonekalu- ja sisustus-
liikkeiden keskittymä Domar, josta hakusessa oli
ruokailutilaan hyllystö/senkki. Eihän sit nappiver-
siota löytynyt, joten lähdimme sieltä tyhjin käsin ja 
samalla tietysti säästyivät rahat. 
Nappailin samalla myös muutamia kuvia, joista nuo kolme ensimmäistä ovat liikkeestä nimeltä 
AlmiDecor, joka on tunnettu runsaasta ja rehevästä tyylistään. Kyseisen ketjun liikkeet ovat todella 
kauniita, romanttisia ja ehdottomasti käymisen arvoisia ja täynnä tarkoin harkittuja ja yllättäviäkin yksityiskohtia.  Joskus olen sieltä jotain kotiinvietävää tai lahjaa löytänytkin. Yleisesti ottaen minulla on kyllä hieman selkeämpi, pelkistetympi ja skandinaavisempi tyyli. AlmiDecorin erikoisuutena on se, että
jokainen liike on itseasiassa ryhmä pieniä huoneita, jotka ovat sisustettu hyvinkin kodinomaiseksi. Asiakas voi siten nähdä huonekalut, tekstiilit, valaisimet, astiat + kaikki muut tuotteet ehyenä kokonaisuutena ja saada näin itsekin inspiraatiota ja oivalluksia. 


Nämä tyynyt ovat muuten viimeisin ostos ko. liikkeestä.Tämän kuvan nappasin vain siksi, että jokin noissa lampuissa viehätti. Ehkä se on tuo muoto.
En siltikään kotiimme niitä ole hankkimassa. 

Paluumatkalla kotiin ajoimme tuon pystyyn nostetun veturin vierestä, joten pitihän siitäkin kuva napata. Veturi ei ole kovinkaan kauaa ollut paikoillaan, koska emme muista nähneemme sitä edellisellä kertaa Puolassa asuessamme. On siinä ollut melkoinen työ ensin viedä koko komeus tuolle paikalle ja sitten vielä nostaa pystyyn. Näky on kyllä vaikuttava. Laihaksi jääneen shoppailun jälkeen oli päiväkahvien aika. Ne nautittiin ihka ensimmäistä kertaa ulkona, ihanassa ja lämpimässä auringonpaisteessa. Kevät on tullut!
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihania tyynyjä! Ne lamput olivat tosi hienot....

    VastaaPoista
  2. Uusista tyynyistäsi minäkin kovasti tykkään! Ja voi miten ihanaa olisi juoda teetä terassilla, mutta ei täällä ihan vielä... Toki täälläkin aurinko lämmittää jo ihan kivasti ja antaa toivoa, että kyllä se kevät ja kesä tännekkin tulee...
    -Tiina-

    VastaaPoista