keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

awards night

Eilen vietettiin Unnan koulun koripallojoukkueen kauden päättävä palkintojenjakotilaisuus. Koulupäivän jälkeen tyttöjen ja poikien joukkueet pelailivat ensin hieman rennolla otteella hassutellen ja ihan vaan koripallosta nauttien. Tämän jälkeen oli vuorossa pizzan syöntiä. Vanhemmat oli kutsuttu mukaan tilaisuuteen pizzansyönnin jälkeen, kun alkoi virallinen palkintojenjako. Mr. Cooper, tyttöjen joukkueen valmentaja piti tututtuun jenkkityyliinsä kaikkia syleilevän ja ylistävän puheensa ja muisti tietysti laajasanaisesti kehua ja kiittää myös kakkosvalmentajana toiminutta Oonaa.

Puheiden jälkeen jaettiin palkintoja ja joukkuetoverit olivat valinneet keskuudestaan MVP:n eli the most valuable player eli joukkueen "arvokkain" pelaaja. Pystin sai Unna, joka taisi tehdä kaikki ottelut yhteenlaskettuina joukkueen pisteistä puolet. No, tosin sitä nyt varmasti odotettiinkin, koska tyttö harrastaa koripalloa, toisin kuin muut koulun joukkueen pelaajat.
Joukkueiden pelaajat olivat myös muistaneet valmentajiaan ja Oonakin sai hienon teemukin, jota koristi tyttöjoukkueen kuva ja kaikkien nimikirjoitukset. Hän oli erittäin yllättynyt ja mielissään muistamisesta.

Tänään olin aamusella zumbaamassa ja zumban vetäjä tuli kysymään tunnin päätteeksi, että mistä maasta minä ja ystäväni olemme. Kerroimme olevamme Suomesta ja hän sanoikin, että ensi viikolla sitten zumbataan suomalaisen musiikin tahdissa. The Rasmus on täällä erittäin suosittu. Sitä ja mm. Poets of the Fallia kuuleekin melko usein radiosta. Jään mielenkiinnolla odottamaan ensi viikon zumbaa. 

Tänään nautiskelin ihanasta ilmasta +18 ja auringonpaisteesta, kun huomenissa kuulemma sataa. Viilenevää on luvattu ja totisesti toivon, että säätiedotukset olisivat tässä kohden väärässä. Pääsiäiseksi saamme pitkään odotettuja vieraita Suomesta ja olisi ihanaa, jos säätila olisi kaunis ja lämmin. 

Kahvihetki aurinkoisella terassilla uuden lehden kera. Kiitos äiti!4 kommenttia:

 1. Tupsahdin ensimmäistä kertaa blogiisi :) Kylläpä siellä on kevät jo pitkällä, ihan kateeksi käy! Olipa kiva käydä ♥ Mukavaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta! Saa poiketa toistekin :) Kevät on kyllä jo pitkällä, mutta nyt ilmat ovat hieman viilenneet. Toivottavasti se on lyhytaikaista ja lämpimät säät tulevat takaisin.

   Poista
 2. Onnea Unnalle hienosta palkinnosta!
  Tännekin on luvattu "takatalvea" viikonlopuksi = (
  Kesää kovasti odottaen, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulinkin, että Suomessa on lunta tuiskuttanut. Tylsää :(. Täälläkin on viikonloppu ollut viileä. Ehdimme jo pari kertaa päästä grillauksen makuun, joten lämpimämpää säätä toivottaisiin tännekin. Mukavaa alkavaa viikkoa! Onneksi se on siellä Suomessa lyhyt. Täällä perjantai on muuten ihan tavallinen työpäivä. Terkut perheelle <3

   Poista