sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Prahan illassa

Pikavisiitti Prahassa tuotti taas kuvia kameran täydeltä. Olemme käyneet kaupungissa jo useammankin kerran, mutta jotenkin se aina vaan vangitsee kauneudellaan ja tunnelmallaan. Erityisesti iltavalaistuksessaan Praha on tarumaisen kaunis. Tätä paikkaa voi todellakin suositella lämpimästi. Näin talvella ja lomakauden ulkopuolella siellä voi muutenkin kulkea omassa tahdissaan ja rauhassa. Muulloin hyviä kuvauskulmia saattaa joutua odottelemaan pidempäänkin turistien vallatessa röyhkeästi parhaat paikat.

Visiittimme pääasiallinen syy oli tyttären koripalloturnaus kansainvälisten koulujen kesken. Pelit sujuivat hienosti; neljä peliä ja neljä voittoa. Pelien kannustusten lomassa ehdimme kuitenkin piipahtamaan Prahan yössä, tuhlaamaan Desigualin alemyynnissä ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Jos joku innostui visiteeraamaan Prahassa, niin todellakin voimme suositella majoituspaikaksi" Recidence Agnes"- nimistä hotellia. Hotelli on perheomisteinen, pieni, kaunis ja mahtavan hyvällä sijainnilla. Palvelu oli todella ensiluokkaista ja aamupala täyden kympin arvoinen. Jos ja kun menemme Prahaan vielä uudelleen, niin taatusti valitsemme tuon saman hotellin.

Täysikuu


Lisää kuvateksti
Tuossa ylläolevassa kuvassa viehätti erityisesti tuo oikeanpuoleisen talon "uloke", erkkeri, joka kiinnitti huomiomme. Aika hieno yksityiskohta.Tässä se kuuluisa kello, jonka tunninvaihtumisen olemme useasti nähneet. 

Tässä melkoinen kuvakollaasi Prahasta. Seuraavat jutut ja kuvat taitavatkin sitten koskea Suomea, kun huomenna suuntaan sinne yhdessä Oonan kanssa. Viikon loma siis tiedossa. :)

1 kommentti:

  1. Oi jestas sentään! Oikein hävettää että ei olla käyty. Matkaa olisi vain noin 5 tuntia täältä autolla tupruttaen.

    VastaaPoista