keskiviikko 9. tammikuuta 2013

uusi vuosi, uudet kujeet

Palasimme Joulunvietosta takaisin kotiin Puolaan juuri ennen vuodenvaihdetta. Ehdimme sopivasti valmistelemaan kodin ja ruoat, ennen kuin lähdimme lentokentälle vastaanottamaan ystäväperhettä, joka lensi tänne vaihtamaan vuotta kanssamme. Pöytä oli katettuna ja odotti jo vieraita saapuvaksi.


Onneksi koneet olivat ajallaan ja saimme ystävät luoksemme. Uudenvuodenilta oli jo härmätynyt ja pääsimmekin nauttimaan pöydän antimista ja hyvästä seurasta.


Illallisen jälkeen aloimmekin odottamaan ilotulitusta. Päätimme pysyä sisällä ja siirryimmekin yläkertaan, josta on hyvät näkymät rakettien tiirailuun. Ilotulitus olikin melkoisen mahtavaa katseltavaa. Kirkasta taivasta vasten ilotulitus näkyi hienosti ja kiinnitimme huomion myös lukuisiin taivaalle lentämään lähetettyihin paperilyhtyihin. Lapsetkin jaksoivat hienosti, mutta rakettien ammunnan jo hieman hiljennyttyä päästimme matkalaiset ja itsemme unten maille. Tervetuloa vuosi 2012!


Ystäväperheen kanssa vietimme lukuisia mukavia hetkiä yhdessäolon merkeissä. Kävimme tietysti myös hieman shoppailemassa kun alennusmyynnit olivat jo hurjassa vauhdissa, lauloimme sydämiemme kyllyydestä singstaria ja lapsetkin saivat pelailla, leikkiä ja touhuilla omien juttujensa parissa. Kiitos ystävät! :)

2 kommenttia:

  1. OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA sinulle Sanna! Hyvää terveyttä ja iloisia hetkiä perheesi kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille koko perheelle! Meillä oli niin ihanaa teidän luonanne täysihoidossa, ihan paras loma! Terkkuja meiltä kaikilta! <3
    t:Viljaset

    VastaaPoista