sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

discotanssin huumaa

Eilen, lauantaina oli vihdoin pitkään odotettu suuri Discoilta. Wroclawissa vietettiin Discotex Disco Music Festivalia, jossa esiintyjinä oli 70-80-90-luvun discokuninkaita ja -kuningattaria. Olimme sopineet muutaman suomalaisystävän kanssa, että silloin vietetään todellista naisteniltaa ja tanssitaan niin että myöhemmin myös tiedämme tanssineemme.Konsertti alkoi klo 18 ja olimme paikalla ja henkisesti ja fyysisesti todellakin valmiita jammailemaan sydämmemme kyllyydestä. Fiilis oli korkealla. Paikalla oli myös muutama muukin ja konsertin aloittaja Lou Bega sai yleisön lämpenemään siinä määrin, että kun Boney M valtasi lavan, niin johan yleisö tanssi lähes kannat kattoon. Boney M oli mielestäni ehdottomasti illan paras yhtye ja vielä näin vuosikymmentenkin jälkeen kaikki ovat säilyttäneet äänensä ja laulu kuulosti todella upealta.

Sandra oli illan viimeinen solisti ja ainoa hänen tunnetuksi tekemä kappale, jonka tunnistin oli tuo legendaarinen Maria Magdaleena. Niinhän sitä tämänkin biisin tahdissa teininä tanssitiin, että kaikki rinkiin ja kassit keskelle. Tuli niin nuoruus mieleen.

Konsertin jälkeen emme kai vielä olleet saaneet tanssata tarpeeksi, kun suuntasimme Wrocsun keskustaan. Pienen pizzatauon jälkeen matkamme johti vielä eräälle klubille, jossa tanssi jatkui. Voi siis sanoa, että työpäivän mittaiset tanssit ja näin tuli osoitettua, että kyllä se "vanhakin" vielä jaksaa. Kotona komelta ja siinä vaiheessa jalat jo totisesti tiesivät tanssineensa. Oli kyllä mukavaa ja tällä elää taas pitkään, kuten sanotaan - suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti