sunnuntai 27. toukokuuta 2012

kesäjuhlat firman piikkiin


Lauantaina vietettiin Esan tehtaan avajaisia kesäjuhlien merkeissä. Tehdashan on pyörinyt jo hyvän aikaa, mutta nyt oli vuorossa viralliset avajaiset puheineen ja nauhanleikkauksineen. Juhlimaan oli kutsuttu kaikki työntekijät perheineen. Ilmassa oli siis suuren urheilu-, eikun kesäjuhlan tuntua...

Koska kyseessä oli perhejuhla, niin tehtaan ympäristössä oli erilaisia puuhapisteitä kaikenikäisille. Oli trampoliinia, pomppulinnaa, askartelupistettä, kasvomaalausta, jousiammuntaa, aarteenetsintää ja kaikkea muuta. Mukana oli myös muutamia suomalaisia perinnepelejä kuten saappaanheittoa, köydenvetoa ja akankantoa. Iltapäivä alkoi kuitenkin virallisella ohjelmalla, jotka alkoivat puheilla ja sen jälkeen oli vuorossa tehdaskierrokset ja ruokailut.Tämän jälkeen ohjelma oli vapaa ja kaikeksi onneksi sää suosi meitä ja ilma oli mitä parhain. Tehtaan pihalle oli viritetty pelipaikkojen lisäksi juoma- ja ruokapisteet ja olipa sinne ilmestynyt lavakin ja illan kuluessa saimme nauttia covermusiikista. Bändi oli vallan mainio ja tuli sitten tanssittua kuin nuoruudessa konsanaan.

Juhlat ovat vasta alkamassa ja terassit vielä tyhjillään. 

Lämpimään ilmaan ja juhlintaan oli varauduttu melkoisella juomamäärällä. 
 Juhlien päästyä ihan kunnolla vauhtiin maistui vieraille juoman lisäksi vielä grilliherkutkin. Grilli ja terassit olivat auki pitkälle yöhön ja tanssimisen lomassa oli mukava käydä nappaamassa hieman hiukopalaa. Puolalaiset muuten taitavat myös tuon juhlinnan jalon taidon. ;)


Yksi päivän humoristisimmista lajeista oli jalkapallo. Matsi pelattiin erityiskentällä erityisvarustuksessa. En ole koskaan tälläistä versiota futiksesta nähnytkään. Mekko päälle ja pelaamaan...
Esa pelasi management-tiimin joukkueessa ja taisi olla aika hikistä ja pölyistä hommaa? Hame hankaloitti menoa melkoisesti ja pallon nähdäkseen oli parasta vetää hame korviin. :)


Eukonkanto saavutti suuren suosion. Suomalaisten keskuudessa arvelimme, että muutama pari oli käynyt googlettamassa parhaat kuljetusasennot Sonkajärven eukonkannon mm-sivuilta. Siinä määrin tutunnäköiseltä toiminta näytti.


Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

1 kommentti: