tiistai 17. huhtikuuta 2012

aurinkoinen tiistai

Tiistaiaamu aukeni ihanalla auringonpaisteella, jota on jatkunut ihan koko päivän. Heti aamusta ahkeroin ystäväni kanssa kuntosalilla. Tekemiseni oli vaan hieman vaivaista, kun eilen heiluin kahvakuulan kanssa siihen malliin tuolla yläkerrassa, että tänään sitten peffa ja reidet huusivat hoosiannaa. Silti urheana päätin suunnata salille, josko lihakset siitä vertyisivät? Huomenaamulla on zumba, joten toiveissa olisi jonkinasteinen ihmeparantuminen. 

Auringosta nautti koulun jälkeen myös Unna, joka pääsi pomppimaan viikonloppuna kasatulle trampoliinille. Napsin salakuvia tytöstä...:)


Kortti-innostukseni sai jatkoa tänään ja syntyi taas muutama tekele...
Tämä on koekappale, kun tein ystävälleni syntymäpäiväkortin. 

Nyt alkaa jännittäminen esikoisen autokoulun kanssa. Löysimme täältä lopulta autokoulun, josta löytyi englantia taitava opettaja. Lauantaina Oona kävi autokoululla lääkärintarkastuksessa ja tänään on ensimmäinen teoriatunti. Teoriatunteja ja ajotunteja otetaan molempia 30. Tosin opettaja oli sanonut teoriatunneista, että varmaankin 5-10 tuntia riittää?! Hän saa tietty yksityisopetusta, jos ei ketään muuta englanniksi opiskelevaa ilmaannu. Teoriakoe on kuulemma suhteellisen helppo, mutta ajokokeesta harva pääsee ensimmäisellä tai edes toisella kerralla läpi. Saa nähdä miten Oonan käy? Autokoulu muuten maksaa täällä vain hieman reippa kolmasosan siitä mitä Suomessa. Ja onhan se niin, että jos täällä liikenteessä osaa ajaa, niin silloin pärjää lähes missä vaan.

3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja jälleen. Ja voih tuota ilmaa.....täällä satoi tänään räntää.

  VastaaPoista
 2. Romanttisia kortteja taas, voit kohta perustaa korttipuodin! Mene zumbailemaan vaan, se on niin kivaa ja hauskaa ja hiki virtaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja olet tehnyt! Toi paperiaskartelu harrastus vie mennessään...
  Onnea Oonalle autokouluun!
  -Tiina-

  VastaaPoista