sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

yhden pysähdyksen taktiikka


Lauantaina starttasin klo 7.30 kera kahden ystävän matkaan koti Dresdeniä. Luvassa oli odotettu tyttöjen shoppailureissu Elbeparkiin. Ostoslista oli moninainen, mutta kerrankin oli lähes rajattomasti aikaa mennä mielihalujen mukaan ilman, että joku kyllästyy jo puolen tunnin jälkeen ja alkaa mököttämään ja vie samalla muidenkin ostoshalut. Luksusreissu siis ;). 

Matkan joutuisuus yllätti meidät, tai sitten kuskilla (joka en muuten ollut minä) oli painava kaasujalka. Joka tapauksessa olimme perillä jo kahden tunnin päästä lähdöstä ja itse asiassa jo hetkeä ennen kuin kaupat aukesivat. 

Ensimmäisenä suuntasimme askartelukauppaan, joka taisi olla kaikkien listan kärkipäässä. Kauppa olikin melkoinen paratiisi ja vaikka itseään piti totisesti "himmailla", niin silti mukaan lähti kassillinen korttientekotavaraa. Sormet jo vallan syyhyävät, että pääsisi kokeilemaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. 


Ensimmäisessä kaupassa vierähti jo niin paljon aikaa, että päätimme mennä lounastamaan ja thaibuffet osoittautuikin mainioksi valinnaksi. Ruoan jälkeen jaksoimme jatkaa kierrostamme uuden energian voimin. Saksanmaalla (tai oikeammin Puolan ulkopuolella) on mukava käydä toisinaan, kun muualla on kuitenkin aina joitain brandejä ja kauppoja, joita Puolasta ei löydä, vaikka onhan meillä täälläkin melkoiset valikoimat.

Porukassa oli mukava kulkea ja katsella ja aina jostain joku löysikin jotain ostettavaa. Kaffepaussin ja herkkujuustokakkujen jälkeen jatkoimme vielä saaden täyden kahdeksan tunnin "työpäivän" täyteen. Viimeiseksi vierailu Kauflandissa täytti auton takabaksin lopullisesti. Parasta oli ehkä kuitenkin pieni irtiotto arjesta ja mukava matka- ja jutteluseura. Kiitos naiset!

2 kommenttia:

  1. Ihana piristyslomapäivä! Välillä tekee hyvää olla omasta perheestä poissa!

    VastaaPoista
  2. IHANA saalis askartelu tavaroita! Ja tyttöjen shoppailu reisut on niiiiin ihania ; ) Lämmöllä muistelen yhteisiä päivän reissuja mm. Ikeaan (silloin, kun sitä ei vielä ollut Tampereella).
    -Tiina-

    VastaaPoista