tiistai 3. huhtikuuta 2012

kuva-arvoitus

Minua on jo viikon päivän vaivannut eräs asia - Mikä on tämä kauniin keltainen pensas, joka on ennen lehden tekoa pukannut keltaiset kukkaset varsistaan? Osaisiko joku mahdollisesti kertoa minulle vastauksen tähän mieltä askarruttavaan asiaan? Tuonne kommenttikenttään voipi vastata, ken viisas osaa ;). Tässä lähikuvassa keltaiset kukkaset, joita on siis koko pensas pullollaan. 


Tässä pensas kokonaisuudessaan. On myös kooltaan melko isokokoinen, pari-kolmemetrinen.


Näitä keltaisia puskia on täällä paljon. Nyt kun vielä lehdet eivät ole puissa kunnolla hiirenkorvia suuremmiksi puhjenneet, niin kävelyllä kulkiessa näitä pääsiäisenkeltaisia pensaita voi nähdä ihan joka puolella. Olihan postaus tämäkin, mutta kun ei itse tiedä niin täytyy kysyä viisaammilta. Mukavaa tiistaipäivän jatkoa. Täällä on säätiedoista poiketen ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin (+16) kevätpäivä. 

3 kommenttia:

 1. Hei, oiskohan toi onnenpensas? Mä olen yleensä aika huono kasveissa, mutta henkilökohtainen puutarhaneuvojani (mutsi) nimesi yhden täällä meidän lähimaastossa ja se näytti pitkälle samalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, nyt meillä myös kutsutaan keltaista puskaa onnenpensaaksi :)

   Poista
 2. Kiva tietää itsekin puun/pensaan nimi:) Mahtavasti olet jaksanut blogiin kirjoitella ja kuvia laitella,oli mukava pläräillä kuukausia taaksepäin ja lueskella :)

  VastaaPoista