maanantai 2. huhtikuuta 2012

nam, juustokakkua

Leivoin eilen Baileys-juustokakun, jonka tänään sitten otin matkaan mukaan mennessäni maanantain viuluryhmään. Tarjoilin herkkua muusikkoystävilleni ja kakku saikin erityisen hyvän vastaanoton. Naiset eivät tosin meinanneet uskoa, että olin tehnyt sen ihan itse, omin pikku kätösin. En nyt sitten tiedä, että viestiikö jokin minussa sellaista, että en olisi kakkujenleipojatyyppiä. Tai sitten selitys voisi olla se, että he itse eivät useinkaan makeita leivonnaisia leivo. Soitannan jälkeisellä kahvi/teehetkellä on kyllä aina herkkuja tarjolla, mutta ovat aina jostain leipomosta haettuja.


Harjoittelemme tätä nykyä erään korealaisen kotona ja saammekin nauttia hyvästä akustiikasta ja jopa flyygelistä. Ryhmämme on mielestäni kehittynyt huimasti ja tänään pureuduimme uusiin nuotteihin, joita olin ryhmällemme tuonut. Sävellykset ovat kahdelle viululle ja melko vaikeita, mutta prima vista-soitto on erityisen hyvää. Jo ensimmäisellä kerralla kappaleet kuulostivat jo melko hyviltä.
Puolalainen viulunsoitonopettajamme Beata.

Korealaisille on kunnia-asia kattaa pöytä aina kauteen sopivilla Villeroy&Boch-astioilla. Niin tänäänkin saimme herkutella astioista, joissa oli pääsiäikuviointeja. Taitavat olla suuria Villeroy&Boch-faneja ;). Talo oli muutenkin koristeltu pääsiäiseen ja kaikki koristeetkin, puput ja tiput olivat tuota samaa merkkiä.

Aherruksen jälkeen on herkkuhetken vuoro. Pöydässä oli tarjolla
myös tuoreita mansikoita. 
Musisoinnissa pidetään pieni pääsiäisbreikki ja tapaamme seuraavan kerran kahden viikon kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana kakku! Hauskaa, että teillä on tuo viuluryhmä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kata! Kakku maistuikin hyvältä. Täytyy ehkä tehdä pääsiäiseksi samanlainen. Viuluryhmä on tosi mukava juttu minulle. Onhan ainakin joku vakiojuttu, joka toistuu aina viikoittain. Siitä lähtee uusi viikko mukavasti käyntiin.

    VastaaPoista