torstai 4. huhtikuuta 2013

Caribbean calling

Nyt, jo toivuttuani aikaeron rasituksista ja saatuani reissukuvat jonkinmoiseen järjestykseen ajattelin tallentaa ajatuksiani, tuntemuksiani ja kuvia Karibianmatkan tiimoilta myös tänne blogiini.

Kerron ensin hieman taustatietoa, että miksi Karibia. Ollessamme opiskelijoita, siis tooooosi kauan sitten mieheni kävi korkeakoulun opiskelijaporukan kanssa excursioreissulla Karibialla. Tullessaan tuolta kuukauden reissulta takaisin hän vakuutti minulle, että kunhan joskus menisimme naimisiin ja oltuamme naimisissa kymmenen vuotta, hän veisi minut katsomaan sitä turkoosia merta ja eksoottista luonnon kauneutta. Noooh, naimisiin mentiin ja kymmenvuotishääpäiväkin läheni. Siinä perhe- ja rahatilanteessa ei reissua pystynyt ajattelemaankaan. Lapset olivat pieniä ja emme olisi edes hennonneet jättää heitä noin pitkän reissun ajaksi. Kävimme silloin pidennetyllä viikonloppureissulla Pariisissa, joka sekin oli ihana paikka.

Vuodet kuluivat ja jotenkin tuo 20-vuotishääpäivä alkoi lähentymään. Vieläkään emme reissua ihan tosissamme ajatelleet, mutta kun hyvät ystävämme muistuttivat siitä ja samalla ehdottivat että jospa tehtäisiin reissu yhdessä, niin ajatusten rattaat lähtivätkin pyörimään. Aloimmekin miettimään, että kuinka olisikaan mukavaa jakaa reissun ilot yhdessä toisen pariskunnan kanssa. Innostuimme asiasta tosiaan ja lopulta, lähes vuosi sitten varasimme yhteisen Karibianristeilyn Royal Caribbean Brilliance of the Seas-laivalle.

Vuosi on pitkä aika odottaa, mutta niinhän sitä hyvää kannattaa, eikö? Kun saimme vielä hyvän ystävän ja hänen tyttärensä apuun tänne Puolaan pitämään huolta tyttäristämme, niin saatoimme lähteä reissuun kevein mielin.

Ajoimme täältä Wroclawista ensin kolmen tunnin matkan Berliiniin, josta lensimme Air Berliinillä suoraan Miamiin. Yli 20-vuotta odottamamme matka oli alkanut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti